top of page

Університет ДФС України зустрічає абітурієнтів!


В Університеті ДФС України триває другий тиждень вступної кампанії. Коридорами університету людно, проте робота відбіркових комісій організована таким чином, що абітурієнти майже не проводять часу в чергах, щоб подати документи до бажаного Навчально-наукового інституту або факультету. Заяв поки що не надто багато. Очевидно, через те, що вступники ще визначаються і хочуть правильно розставити пріоритети.

Про свій вибір майбутнього фаху та університету, в якому хотіла б здобувати освіту, розповіла абітурієнтка Дарина Коломієць: «Хочу стати студенткою ННІ економіки, оподаткування та митної справи та отримати диплом фахівця у сфері економіки підприємств. Я знаю, що це один із найпотужніших вишів у Київській області. Чимало моїх друзів, знайомих навчаються тут і діляться лише позитивними враженнями, тому я мрію стати студенткою саме Податкового університету».

До коментарів долучилась і випускниця ІV курсу нашого вишу, яка вступає до магістратури Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Тетяна Євсеєнко: «Абітурієнти на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» та «спеціаліст» почали подавати документи швидше, аніж інші вступники. Тому всі бажаючі спокійно проходять процедуру подачі документів, не витрачаючи на це багато часу – це дуже зручно».

Вступна кампанія – це завжди непросто. І для вступника, який стоїть на порозі нового життя, і для Приймальної комісії, яка стає уособленням навчального закладу на кілька літніх місяців. В УДФСУ створено спеціальні волонтерські групи, у які залучені до роботи приймальної комісії нинішні студенти Університету, котрі зустрічають абітурієнтів, допомагають їм упорядкувати документи, орієнтують в просторі між корпусами й кабінетами.

Волонтери студентського штабу «Абітурієнт», студенти ІІ курсу ННІ інформаційних технологій та менеджменту поділилися своїми враженнями про роботу: «Робота з людьми не може бути легкою. Треба стежити за тим, щоб був порядок, щоб не виникало конфліктних ситуацій. Люди різні, до кожного потрібно знайти підхід, правильно відповісти. Дуже часто з різними питаннями до нас звертаються протягом дня і вступники і їх батьки, тож ця робота є досвідом спілкування. Ти вчишся розмовляти і відчувати співрозмовника, шукати миттєві та правильні відповіді на питання, приділяти увагу, переключатися з однієї теми на іншу».

Нагадаємо, 20 липня завершується прийом заяв та документів від абітурієнтів на ступінь бакалавра денної форми навчання, які мають право складати вступні випробування, що проводить Університет. Складання вступних випробувань триватимуть з 21 до 28 липня.

Оприлюднення рейтингового списку вступників відбудеться 1 серпня2016 р.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page