top of page

Підписано Меморандум про співпрацю між Головним територіальним управлінням юстиції міста Києва та Ун


Сьогодні відбулося підписання Меморандуму про співпрацю в сфері освітньої діяльності між Головним територіальним управлінням юстиції міста Києва та Університетом ДФС України.

«В систему органів юстиції входить реєстрація актів цивільного стану, нотаріат, виконавча служба – фактично ті органи, в яких наші випускники юридичного факультету будуть проходити практику під час навчання і зрештою зможуть працевлаштуватися. Цим Меморандумом ми узаконимо нашу співпрацю з управлінням юстиції: що зумовить проведення різного роду спільних практичних заходів, обговорення проблемних законодавчих актів тощо», – зазначає ректор університету Павло Пашко.

На важливості підписаного Меморандуму наголошує і начальник Головного територіального управління юстиції у м. Києві Станіслав Куценко: «Міністерство юстиції – одне з найпрогресивніших міністерств, яке започаткувало багато реформ. Усі новації потребують залучення молодих кадрів. Ми хочемо підписати Меморандум про співпрацю для того, щоб могли залучати хороших молодих спеціалістів, які будуть допомагати нам з реформами».

За словами ректора університету П. Пашка, досвід, який можуть набути студенти, проходячи практику, є безцінним. «Сподіваюся, що ми співпрацюватимемо, будемо допомагати молодим спеціалістам ставати на ноги і допомагати нашій державі висококваліфікованими освіченими кадрами», – зауважив він.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page