top of page

Урочисте вручення дипломів випускникам 2016 року Київського фінансово-економічного коледжу


24 червня відбулось урочисте вручення дипломів молодших спеціалістів спеціальностей «Фінанси і кредит», «Бухгалтерський облік» та «Правознавство» Київського фінансово-економічного коледжу Університету ДФС України.

Цього року навчальний заклад дав путівку в доросле життя 156 випускникам спеціальності «Правознавство», котрі отримали дипломи молодших спеціалістів, із них 28 – з відзнакою і 161 випускник спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Бухгалтерський облік», із них 24 – з відзнакою.

Також вітальним словом щодо успішного завершення навчання та отриманням дипломів молодших спеціалістів звернувся до випускників в.о. ректора Університету ДФС України П.В. Пашко, який побажав їм зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувати себе в професійній діяльності та повертатися до навчального закладу вже в якості студентів Університету ДФС України. Сердечно привітала випускників із закінченням навчання в.о. директора коледжу О.А. Пілевич.

До числа запрошених в президію також увійшли: заступник директора коледжу з навчальної роботи О.О. Пустова; директор Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи М.О. Кужелєв; директор Навчально-наукового інституту права В.В. Назаров; помічник ректора А.П. Карасевич; художній керівник КМЦ «Сузір’я» Н.І. Чуприна.

Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, присвятили кураторам, викладачам, батькам та одногрупникам і випускники. Адже саме ці люди створювали комфортні умови для високопродуктивного навчання, надавали можливість отримати освіту, підтримували та допомагали. Щирі слова вдячності та вітань керівництву, науково-педагогічним працівникам коледжу лунали від батьків, які прийшли розділити радість у цей день зі своїми дітьми та подарували «батьківський» коровай. Чудовим дарунком для всіх присутніх стали пісенні вітання випускників та студентів коледжу, танцювальна композиція від Народного ансамблю бального танцю КМЦ «Сузір’я». Та на завершення, під «Гімн Університету» злітають у небо різнокольорові повітряні кульки.

Квіти і сяючі посмішки – все це створювало атмосферу піднесення, незабутніх миттєвостей життя. Свято закінчилося, але святкові емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.

Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо впевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх та у свою велику мету!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page