top of page

Колектив обрав ректора Університету ДФС України

В Університеті ДФС України 17 червня відбулись вибори ректора. Голосування проходило в спортивному залі університету з 09:00 до 15:00. Після чого розпочався підрахунок голосів.

Нагадаємо, що за результатами першого туру жоден із кандидатів не набрав більше 50 відсотків голосів, які забезпечили б перемогу ще тиждень тому.

Кількість осіб, внесених до списку виборців, становила 827. Участь у голосуванні взяли всі наукові, науково-педагогічні і педагогічні штатні працівники університету, а також виборні представники студентства та інших штатних співробітників. Явка на виборах склала759 осіб, що становить 91,8 %.

За результатами підрахунку голосів, претендента П.В. Пашко набрав 432 голоси (52,2 %), Л.А. Савченко в свою чергу набрала 287 голосів (34,7 %), не підтримую жодного кандидата – 32 голоси (3,87 %), недійсних бюлетенів – 8. Відповідно результатам, ректором обрано Павла Володимировича Пашка.

За процесом голосування стежили представники Державної фіскальної служби України, Міністерства освіти і науки України, спостерігачі від кандидатів і громадських організацій та ЗМІ. Вибори відбулися відповідно до норм чинного законодавства та Статуту університету, із дотриманням процедури таємного голосування.

Довідка: ПАШКО Павло Володимирович д.е.н., професор, почесний працівник Державної податкової служби України, почесний митник України, Заслужений діяч науки і техніки України. З 30 грудня 2014 р. в.о. ректора УДФСУ.




ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page