top of page

Зустріч студентів 4 курсу ННІ права з практичними працівниками, організована кафедрою кримінального


25 травня 2016 року кафедрою кримінального права та кримінології з нагоди відзначення Дня науки було організовано зустріч з практикуючими працівниками прокуратури та органів внутрішніх справ, а саме першим заступником начальника поліції в Київській області, начальником слідчого управління, полковником поліції Осіповим О.О. та керівником Фастівської місцевої прокуратури, радником юстиції Кимликом Р.В.

Проведена зустріч мала на меті ознайомити майбутніх випускників з основами практичної роботи, спрямувати їх майбутній вибір магістерської програми для навчання у сфері кримінального права. Підготовка майбутніх юристів полягає в необхідності постійного, систематичного навчання, одержання нових знань, як теоретичного, так і практичного характеру. Запрошені гості зауважили на можливості проходження практики студентами, а також майбутнього працевлаштування.

Саме на формування у студентів практичних навичок роботи у сфері правоохоронної роботи кафедрою кримінального права та кримінології було організовано і проведено зустріч студентів з практичними працівниками.

Наприкінці виступу практичні працівники надали відповіді на питання, що виникли в ході лекторію, тому ця зустріч отримала досить продуктивний і результативний характер.

З огляду на те, що заходи подібного роду надають можливість студентам набути нових знань, кафедра кримінального права та кримінології періодично проводить зустрічі з практикуючими працівниками судових та правоохоронних органів, що допомагає студентам отримати відповіді на питання, які у них виникають перед обранням майбутнього місця роботи.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page