top of page

В рамках Міжнародного турніру з футболу серед студентських команд, Героїв Чорнобиля вшанували студен

В Ірпені – місті здоров’я та спорту, на стадіоні Університету ДФС України провели Міжнародний турнір з футболу серед студентських команд «Кубок Героїв Чорнобиля» за участі студентських команд України, Білорусі та Молдови, а також за участі команди Київського національного торговельно-економічного університету.

На відкритті широкомасштабного турніру були присутні високоповажні гості: в.о. ректора П.В. Пашко; голова організаційного комітету турніру «Кубок Героїв Чорнобиля», віце-президент Національного олімпійського комітету України, народний депутат М.В. Томенко; перший заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України В.А. Авраменко; представник Міжрегіональної громадської організації ліквідаторів аварії на ЧАЕС «Черный аист» В. Шаціло; президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів О.А. Первушкін; начальник відділу координування культурно-масових і спортивних заходів В.В. Кременчук; заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, директор Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної бойової підготовки та реабілітації УДФСУ І.Й. Малинський.

«Цей турнір надзвичайно важливий, оскільки молоді люди, фактично, вашого віку 30 років тому врятували світ від техногенної катастрофи, і теперішнє молоде покоління не лише України, а й інших країн мусить шанувати справжніх героїв-чорнобильців. Тому цей турнір – це пошанування чорнобильців і привернення уваги до необхідності спільної боротьби за мир», –зазначив Віце-президент Національного олімпійського комітету Микола Томенко по завершенню турніру, вручаючи нагороди переможцям.

За результатами напруженого змагання, перемогу отримала збірна команда Республіки Білорусь, друге місце виборола команда Київського торгово-економічного університету, третю позицію зайняла збірна України, що складалася зі студентів УДФСУ, четвертими стали гості з Молдови.

Будьте здоровими, займайтеся спортом та відвідуйте спортивні заходи!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page