top of page

Відбулась Конференція трудового колективу Університету ДФС України


27 квітня в приміщенні актової зали відбулась Конференція трудового колективу Університету ДФС України.

Згідно порядку денного на конференції було заслухано наступні питання:

1. Звіт в.о. ректора Національного університету державної податкової служби України про виконання Колективного договору у 2015 році (доповідач – в.о. ректора П.В. Пашко)

2. Про Концепцію розвитку Університету ДФС України (доповідач – в.о. ректора П.В. Пашко)

3. Вибори до складу Вченої ради Університету ДФС України.

4. Інформація про укладання Колективного договору Університету державної фіскальної служби України між університетом та первинною профспілковою організацією Університету ДФС України (доповідач – проректор з навчальної та виховної роботи О.А. Шевчук)

5. Про повернення Університету державної фіскальної служби України статусу «Національного» (доповідач – в.о. ректора П.В. Пашко)

Варто зауважити, що звіт в.о. ректора попередньо був розміщений на сторінці університетського сайту, а також виданий окремою брошурою. Тож всі зацікавлені могли ще до конференції ознайомитися з його змістом.

Виступаючи на Конференції, в.о. ректора П.В. Пашко зупинився на питаннях функціонування університету в умовах сьогодення. Було проаналізовано деякі аспекти господарської діяльності та висвітлено питання якості освіти, організації навчального процесу, академічної мобільності студентів і викладачів, залучення до навчання в університеті іноземних громадян, а також наголосив на необхідності нового підходу до проведення студентських практик. В.о. ректора П.В. Пашко бачить роботу університету в багатьох сферах життєдіяльності організованою по-новому, із застосуванням інновацій і передових технологій. Він висловив це у своїх пропозиціях концепції розвитку навчального закладу. Вони торкаються, зокрема, освітнього процесу, організації науково-дослідної діяльності, міжнародного співробітництва, соціальної сфери, розвитку матеріальної бази.

Після обговорення звіту в.о. ректора і виступів бажаючих делегатів Конференції, П.В. Пашко відповів на поставлені запитання.

По завершенню, делегати Конференції трудового колективу Університету державної фіскальної служби України прийняли відповідну постанову, а саме: звіт в.о. ректора про діяльність за 2015 рік було оцінено задовільно та затверджено одноголосно.

Важливим питанням порядку денного Конференції були вибори до складу Вченої ради Університету державної фіскальної служби України виборних представників, які представляють наукових, науково-педагогічних працівників та інших працівників університету від Навчально-наукових інститутів, факультету, Науково-дослідного інституту фіскальної політики та інших структурних підрозділів відповідно до встановлених квот.

За результатами голосування було обрано членів Вченої ради Університету ДФС України:


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page