top of page

Обрано нового голову Профкому студентів та курсантів Університету ДФС України та Київського фінансов


21 квітня в приміщенні актової зали Університету ДФС України відбулася звітно-виборча конференція Профкому студентів і курсантів УДФСУ та КФЕК на чолі з Дмитром Педченком.

На конференції були присутні студенти, виборці та представники адміністрації, а саме: в.о. ректора університету П.В. Пашко; помічник ректора з виховної роботи та гуманітарних питань А.П. Карасевич; в.о. завідувача відділу організації виховної роботи та соціальних питань В.В. Шашенко; директор ННІ фінансів, банківської справи М.О. Кужелєв.

На порядок денний було винесено такі питання: звіт голови Профкому студентів і курсантів УДФСУ та КФЕК – Дмитра Педченка за пророблену роботу, а саме: 2013-2016 роки; нагородження грамотами лідерів, активістів студентського органу, тобто тих, хто допоміг реалізувати поставленні цілі та втілити плани у реальність; виступ кандидатів на посаду голови Профкому студентів та курсантів УДФСУ та КФЕК і, власне, самі вибори.

Кандидатами на посаду голови Профкому студентів та курсантів Університету ДФС України та Київського фінансово-економічного коледжу виступали: Івасюк Олександр з девізом програми: «Прямуємо до нового зберігаючи кращі традиції» та Володимир Садовнік, який наголосив, що прийшов «Час змін – час нових облич». Вони донесли до виборців інформацію про основні напрямки своєї майбутньої діяльності.

Результати таємного голосування: Володимир Садовнік одержав – 3 голосів, Олександр Івасюк – 118 голосів.

Вітаємо новообраного голову Профкому студентів та курсантів УДФСУ та КФЕК – Олександра Івасюка. Бажаємо йому успіхів та натхнення!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page