top of page

Обрано нового студентського ректора Університету ДФС України


20 квітня 2016 року у приміщенні актової зали Університету ДФС України відбулась звітно-виборча конференція студентського ректорату на чолі з Ігорем Меньківським. На конференції було присутні делегати з усіх структурних підрозділів університету, представники адміністрації: в.о. ректора університету П.В. Пашко, а також помічник ректора з виховної роботи та гуманітарних питань А.П. Карасевич; в.о. завідувача відділу організації виховної роботи та соціальних питань В.В. Шашенко; директор ННІ фінансів, банківської справи М.О. Кужелєв; в.о. начальника ФПМ О.М. Бідношеня.

На порядок денний було винесено питання: звіт студентського ректора за пророблену роботу, 2013-2016 роки; нагородження активістів студентського ректорату; виступ кандидатів на посаду студентського ректора: Ксенії Коноваленко, Максима Сліпця, Дениса Тангера та Максима Омельяна; вибори студентського ректора УДФСУ

Ігорем Меньківським було представлено звіт, доволі оригінальним та неочікуваним способом – у формі відео.

Активісти студректорату були нагороджені подяками за вагомий внесок у роботу студентського самоврядування, а також з вітальним словом виступив заступник голови Профкому студентів і курсантів УДФСУ та КФЕК Ігор Ковтун, який подякував Ігорю Меньківському за пророблену ним роботу на посаді студентського ректора і від усього колективу профспілкової організації вручив почесну грамоту.

Кандидати на посаду студентського ректора мали змогу донести до делегатів інформацію про основні напрямки своєї майбутньої діяльності, а ті, у свою чергу, змогли задати хвилюючі їх питання.

Користуючись нагодою в.о. ректора Університету ДФС України Павло Володимирович дав змістовну відповідь щодо вирішення нагальних проблем студентства, у тому числі відсутність гарячої води в гуртожитках. З радістю можемо повідомити, що через 2 тижні всі проблеми будуть вирішенні і постачання гарячої води буде відновлено. Також на цей період часу розпорядженням ректора дозволяється користуватися електрочайниками для підігріву води.

І останній самий хвилюючий момент – це результати виборів лідера студентського самоврядування.

За результатами таємного голосування Ксенія Коноваленко одержала – 12 голосів, Максим Сліпець – 31 голос, Денис Тангер – 38 голосів та Максим Омельян – 106 голосів, тим самим отримавши беззаперечну перемогу.

Отже, щиро вітаємо новообраного студентського ректора Максима Омельяна та бажаємо йому наснаги у своїй роботі!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page