top of page

Університетському парку - бути!


Вчора відбулася зустріч адміністрації університету УДФСУ зі студентством на якій обговорювали проблематику розкрадання територій університету. Ініціативна група студентів вирішила разом із керівництвом облагородити територію біля вишу. В.о. ректора П.В. Пашко запропонував зробити парк для студентів. Ескізи вже підготовлено і зараз знаходяться на розгляді в міській раді.

Студентство наголосило на тому, що потрібно прибрати територію, на якій буде розташовано парк. Адміністрація університету підтримала цю ідею та пообіцяла забезпечити всім необхідним, а саме інструментами для роботи і теплим чаєм для всіх, хто буде брати участь у прибиранні. Також ректор наголосив, що він особисто зі співробітниками візьме участь у заході. На думку Павла Володимировича, такі заходи можуть стати хорошою традицією.

У кінці обговорення було вирішено вийти на суботник, що стане черговим кроком для благоустрою територій університету і зблизить студентів з викладачами за спільним ділом. Тому запрошуємо усіх, кому не байдужа наша альма-матер, на прибирання!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page