top of page

До Університету ДФС України завітає всесвітньо відомий українсько-швейцарський економіст Богдан Гавр


До Університету ДФС України завітає Богдан Дмитрович Гаврилишин – професор, меценат, громадський діяч, дійсний член Римського клубу (видатні люди, що турбуються перспективами розвитку людства). У рамках візиту він зустрінеться зі студентами та викладачами вишу і поспілкується на тему «Роль молоді в майбутньому України».

Також відомий економіст презентує програму та місію Благодійного фонду Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну», який особисто заснував, аби сприяти вихованню і становленню людей нового покоління, свідомих і відповідальних за долю держави та благо суспільства.

Суть Програми благодійного фонду полягає в тому, що молоді та активні люди групами по 5-7 чоловік (кожен представляє певну сферу життя суспільства) їдуть в одну із шести найбільш ефективних, «здорових» європейських країн: Австрію, Німеччину, Норвегію, Швейцарію, Швецію, а також Польщу. Там, попередньо домовившись про свій візит, вони зустрічаються із представниками місцевих інституцій, отримуючи від них розуміння функціонування цих організацій для впровадження іноземного досвіду для України. Окрім того, члени групи можуть вивчати інші сфери життя, інші закони або установи, які допомогли б Україні стати ефективною державою.

Тож, запрошуємо на зустріч, яка відбудеться 14 квітня о 15.30 у конференц-залі Університету ДФС України.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page