top of page

Вітаємо з черговою перемогою: збірна команда ФПМ взяла участь у відкритому Кубку з військово-спортив


26 – 27 березня збірна команда факультету податкової міліції Університету ДФС України взяла участь у відкритому Кубку Одеської області з військово-спортивних багатоборств, розділ «Бойове двоборство» присвячений памяті підполковника національної гвардії України Г.В. Хитрика.

Змагання проводились в спортивному комплексі Міністерства оборони України № 9 м. Одеса. При великій кількості спортсменів та вболівальників незважаючи на великий психологічний тиск та велику кількість учасників, збірна команда факультету податкової міліції Університету державної фіскальної служби України продемонструвала чітку ударну та борцівську техніку в поєдинку, яка видалась видовищною, технічною та емоційною, тим самим показавши високі спортивні результати.

За особистими підсумками змагань у своїх вагових категоріях та версіях вибороли 5 призових місць, що є високим показником їх професіоналізму, за версією Б-3 (повний контакт) чемпіонами стали: І.І. Копчевський – 1 місце (навчальний взвод ПМП-14-3); О.А. Мухін – 1 місце (навчальний взвод ПМП-15-3); Д.В. Чімпой – 1 місце(навчальний взвод ПМП-15-2); срібло виборов Д.С. Садохов (навчальний взвод ПМП-13-2).

Хотілося б відзначити, що не лише чоловіки а й дівчата демонструють неабияку майстерність. Зокрема, багаторазова чемпіонка України А.М. Панчишак (навчальний взвод ПМП-13-6) вкотре виборола 1-е місце за версією Б-2 (дозований контакт).

Завдячуючи наполегливій праці спортсменів та тренерів, ім’я навчального закладу гордо звучить на престижних чемпіонатах та кубках. Тому щиро вітаємо переможців, призерів та їхнього тренера із вагомими здобутками та перемогами!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page