top of page

Чемпіонат Університету ДФС України з шахів


З 28 по 30 березня проходив чемпіонат університету з шахів серед збірних навчально-наукових інститутів та факультету підготовки, передпідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

У змаганні взяли участь 6 команд, у складі яких були по 2 юнака та 1 дівчина.

Організатором та суддею заходу був Віктор Костянтинович Сладкевич, головним секретарем – Володимир Григорович Шарапа.

У підсумку беззаперечну перемогу здобула команда ФПМ, яка виграла всі 5 зустрічей. Запекла боротьба була за здобуття 2 та 3 місця. Команда ННІ фінансів, банківської справи зайняла 2 місце. 3 місце посіла команда ННІ права. 4 місце – ННІ інформаційних технологій та менеджменту. На 5 місці команда ННІ обліку, аналізу та аудиту. ННІ економіки, оподаткування та митної справи зайняла 6 місце.

Кращий результат на 1 дошці серед юнаків показав представник ФПМ Сергій Осокін, який виграв усі 5 зустрічей. На 2 дошці кращий результат показав представник ННІ фінансів, банківської справи Віталій Моренець, який виграв 4 зустрічі. Стовідсотковий переможний результат серед дівчат здобула представниця ННІ інформаційних технологій та менеджменту – Валентина Тушинська.

Інтелектуальна атмосфера та глибокі логічні роздуми супроводжували чемпіонат університету з шахів. Тож, висловлюємо подяку учасникам та всім, хто допомагав в організації заходу!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page