top of page

Зустріти кохання у стінах вузу: примара чи реальність?


Кохання… Сотні поетів, філософів трактували це поняття своєрідно, так як підказувало їм серце. Немає жодної схожої думки у цілому Всесвіті. Усі мріють зустріти свою другу половинку, інколи це буває спонтанно і неочікувано – головне не втратити момент і свою людину, з якою тобі буде добре. Статистика говорить про те, що 65% сімей українців були створені за часи навчання і тільки 18% із них за часи спільного життя розпалися.

А що кажуть філософи про кохання?

  • Кохання — це теорема, яку треба щодня доводити!

— Григорій Горін

  • Життя без кохання я вважаю гріховним і аморальним станом.

— Вінсент ван Гог

  • Спостережливе лиш серце. Головного очима не побачиш.

— Антуан де Сент-Екзюпері


Мільйони пісень пронизані тематикою кохання. Визначним є творіння The Beatles – «All You Need Is Love» (Все що тобі потрібно – це кохання).

Усі прагнуть любові. Хочуть відчувати підтримку, довіряти та найголовніше – бути важливим в житті іншої людини. Цікавим є те, що ніхто з вас не знає, коли Амур влучить у ваше серце стрілою.

А чи можна зустріти кохання у стінах вузу? Це примара чи реальність? Опитавши чималу кількість студентів та проаналізувавши їх відповідь я зробила висновок, що можна. Любов підстерігає вас усюди. Деякі з вас просто не помічають інших, зациклюються на собі, інші не визнають поняття любові – для них вона не існує (ця категорія людей кохала, але обпеклася). Не можна одразу, через нерозділене почуття, замикатися у собі та думати про «старість в оточенні котів». У цілому світі є людина, яка вам ідеально підходить. Головне помічати навколо себе життя. В університеті навчаються студенти різного віку на різних спеціальностях в різних інститутах. Впевнена, що ви це знаєте. То можливо варто подивитися на людину, яка знаходиться праворуч чи ліворуч від вас? Або ж на того парубка, який вкотре зустрічається вам у коридорі і щиро посміхається? А панянка, яка навчається у вашій групі? Тож поради:

  • Можливо вам потрібно відкритися світу та почати врешті-решт кохати.

  • Можливо ваше почуття до тієї самої людини – взаємне, але ви цього не знаєте і далі ходите пригніченими та нещасливими.

  • Можливо варто уже зізнатися цій дівчині або хлопцю у своїх почуттях і високо літати на крилах кохання.

  • Можливо варто перестати слухати інших людей, які думають, що знають краще: з ким вам дружити, кого кохати та що робити вам зі своїм життям.

Кохайте, живіть, радійте – будьте щасливими. І знайте, що десь у стінах вузу і не тільки є ваше кохання, ви просто уважно придивіться.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page