top of page

Очі дітей, які сяють від щастя – ось що є найдорожчим скарбом: активісти ННІ економіки, оподаткуванн


23 грудня активісти Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи в честь Дня Святого Миколая відвідали Спеціалізований обласний будинок дитини у м. Боярка (Київська область), де знаходяться діти віком до 7 років. Студенти привезли малятам солодкі подарунки, іграшки, канцелярію, підгузники – для зовсім маленьких, а також святкову театральну виставу, яку самостійно організували активісти інституту. Кошти для подарунків та іграшки були зібрані протягом місяця реалізації благодійної акції «Подаруй дитині іграшку», в якій особливо активною участю відзначилась кафедра економіки підприємства.

Чи пам’ятаєте ви казку, яка починається в День Святого Миколая і закінчується аж всередині січня? Ту неймовірну магію, яка наповнює повітря? Той дитячий запал в очікуванні ранку, щоб заглянути під подушку? Всі ми виросли на вірі в Святого Миколая, Діда Мороза та Снігуроньку. У дитинстві все це здавалось нам таким реальним, але, як би нам не хотілося, ми стали дорослими і дізналися, що нашими «миколайчиками» були батьки. Саме вони створювали для нас цю казку – казку новорічних свят. А як же бути з тими дітками, які позбавлені батьківського тепла і не можуть відчути його повністю? Вони, ще будучи зовсім маленькими, зіткнулися з рядом дорослих проблем і тому потребують особливої уваги суспільства.

Студенти інституту переймаються проблемами малечі, яка позбавлена батьківської турботи, адже кожного року відвідують до Дня Святого Миколая дитячі будинки. Очі дітей, які сяють від щастя – ось що є найдорожчим скарбом, адже вони не стільки потребують подарунків, скільки уваги, любові та тепла. Саме це подарували їм герої новорічної театральної вистави, студенти Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи: Андрій Єлькін, Єлизавета Герасименко, Єлизавета Стойкова, Аліна Степанова, Віктор Дубенков, Тетяна Макар, Аліна Райчева, Альона Матвієнко, Юлія Лисак, Тетяна Сокоринська, Віта Сайчишина, Дмитро Войтков, Крістіна Соловей та Вікторія Рожовець, а координаторами проекту вкотре стали заступник з виховної роботи директора інституту О.О. Мискіна та фахівець кафедри економіки підприємства О.Р. Савчук. Також студенти провели різноманітні конкурси, чим подарували хороший настрій та великий заряд енергії не тільки дітям, а й собі. Кожна дитина мала можливість посидіти на колінах у Святого Миколая, розповісти йому віршик та отримати за це солодкий подарунок. Кожен студент, який побував у будинку дитини, і досі не може забути щасливі очі та маленькі рученята, які тяглися до тепла, щирі посмішки і неймовірний запал дитячої пісні. З дітьми не хотілося розставатися. Їх життя попереду і більшість з них виростуть хорошими, добрими людьми, якщо кожен даруватиме їм те, чого вони найбільше потребують – увагу та тепло! Щиро вдячні небайдужим людям, які завжди готові поділитися частинкою свого матеріального достатку і душевного тепла на користь дітей, які залишились без батьківської опіки.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page