top of page

Відбувся «Осінній кубок КВН Університету ДФС України»


20 жовтня 2016 року у стінах Університету державної фіскальної служби України відбувся «Осінній кубок КВН Університету ДФС України», організаторами якого є Профком студентів та курсантів УДФСУ та КФЕК і команда КВН «Ірпенчане». У даному заході участь взяла і наша команда факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції «Все по чуть-чуть».

До актового залу, де проходив КВН, було запрошено керівництво університету та керівники інститутів і факультету податкової міліції, а також усі бажаючі. Гра на сцені була дуже запальна, весела та креативна. Кожна команда показала себе з найкращої сторони. Всіх учасників підтримав зал гучними оплесками. Вибір команди-переможниці був дуже напружений та складний, так як всі команди виклалися на сто відсотків і були неймовірними та неповторними.

Отже, журі підрахувавши бали, оголосили переможців, якими стали команда факультету податкової міліції «Все по чуть-чуть», з чим ми щиро вітаємо її учасників. Виборовши перше місце серед команд Університету ДФС України, вони довели, що ми найкращі не тільки у військовій підготовці, а й у веселій грі КВН.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page