top of page

Найкраща пам’ять про Дмитра Максимова – традиційний Всеукраїнський турнір з дзюдо


2 квітня ННІ спеціальної фізичної, бойової підготовки та реабілітації Університету ДФС України провів традиційний Всеукраїнський турнір з дзюдо пам'яті Героя України Дмитра Максимова, який за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння українському народу, виявлені під час Революції Гідності нагороджений званням Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» посмертно.

У змаганнях взяли участь близько 60 спортсменів з різних областей України та збірна команда Республіки Білорусь. Такий об’єднаний турнір проводиться в Україні щорічно вже втретє.

Учасників турніру привітали: Уповноважений Президента України з справ людей з інвалідністю, президент Національного комітету спорту інвалідів України В.М. Сушкевич; заступник начальника Українського центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" І.М. Бурий; заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту – начальник управління молоді та спорту (КМДА) О.С. Трофимов; директор Ірпінського державного коледжу економіки та права О.А. Пілевич; мама Дмитра – Максимова Лідія Антонівна; директор ННІ спеціальної фізичної підготовки та реабілітації І.Й. Малинський; український борець вільного стилю, бронзовий призер чемпіонату світу В.О. Андрійцев. Серед почесних гостей був також віце-президент спортивної федерації глухих України О.А. Лаврик та представники Міністерства молоді і спорту України. Головний суддя змагань оголосив ІІІ Всеукраїнський турнір з дзюдо пам’яті Героя України Дмитра Максимова відкритим. Боротьба на татамі була запеклою, кожен із учасників намагався вибороти перемогу.

Герої не вмирають! Хай пам’ять про Дмитра Максимова згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю для спортивних перемог та для зміцнення нашої держави.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page