top of page

Літературний вечір курсантів присвячений Дню української писемності та мови


Курсанти факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції 9 листопада 2016 року в залі-атріумі відвідали літературний вечір присвячений Дню української писемності та мови, який організували відділення виховної та соціально-психологічної роботи факультету.

На вечорі звучали вірші про мову видатних українських письменників, пісні під музичний супровід, були продемонстровані мініатюри із сучасного життя молоді щодо володіння рідною мовою. Ми – українці. Живемо у вільній і незалежній державі – Україні. Розмовляємо рідною державною українською мовою. А мова у нас красива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу. Розвиток нашої мови – це частина історії розвитку всього суспільства.

Отже, ми дуже вдячні за проведення такого заходу, всі курсанти були в захваті та отримали задоволення від почутого, адже найбільше і найдорожче добро в кожного народу – це його мова, ота жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку народ складає і своє давнє життя, і свої сподіванки, розум, досвід, почування.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page